Monday, December 20, 2010

a long journey..

Salam, hye, hello peeps..huhuhu..ade sehat ke semue?lame btul x menjengah ke blog I ni..huhu..nk kate sibuk, memang sibuk la sangat..so far, OK la kot..okies..today is 20th April 2010..and it’s someone’s bornday..for HIM, Happy Birthday..have a really wonderful and great bornday..I love You and I always Do..*wink2*..
So far, nk cite pasal ape je ek?pasal kehidupan skarang la..skarang ni agak bz dengan fail2 penghabisan for 2010 la..nk capai KPI la, nk capai standard la..nk pastikan Target 2010 tercapai..it’s not really an easy thing la..agak sukar di beberapa persimpangan..huhuhu..maksudnye, ade tempat2 yang agak sukar but, Alhamdulillah..sy mendapat bantuan dari mereka2 yang sangat pakar..sangat Berterima kasih la kepade mereka semue..di sini nak cakap la TERIMA KASIH yang terhingga kepada mereka semue..even diorang mungkin tak baca la kot, but I still want to say Thank..I love you all..
Minggu ni agak ok..baru lepas sibuk dengan Karnival Belia Terengganu and so on la..dah masuk hari kedua bekerja di Minggu-minggu terakhir 2010 ni..ari ni sibuk dengan perintah pertukaran pegawai kanan la..semue sibuk2, mane tahu tibe2 ade name tertulis di situ kan.hehehe…mane2 yang mintak tukar tu semue berdebar2 nk tunggu..and for My Friend kat sini yg sedang berdebar2 menanti saat name naik nak tukar tu, wish u the best of luck la..InsyaAllah, ade rezeki, dapatla tukar tu kan..
Hmm..lastly, I need to breathe easily while it comes to tell this..I miss My Wani..really2 miss her..xtaula nk jumpe die bile plak ni..huhuhu..=)
Okies la..cm dh xde arah tujuan je nk cite ape lg pun xtau..huhuhu..okeh, jumpe lagi in the next entry…till then, take care..