Monday, August 8, 2011

My Crush

Salam 8 Ramadhan..Selamat tengah hari..=)
Puase ke x ari ni?alhamdulillah...masih diberi peluang untuk terus bernafas...
Okies, tajuk today ialah My Crush..

hehehe..kalau saye cerite ni mesti ade member2 saye yang mcm tahu je sape kan..especiallynya teman-teman ketika di Kolej Matrikulasi Negeri Sembilan..hehe..
ok, time saya kt KMNS inilah, sy mmg betul2 terminat gilerr kot kat sorang mamat ni..die mmg stylo sangat and dia macam budak-budak nerd sket la kot..hehe..namenye A*******L

Time tu kan, saya kuliah 2 and mamat tu kuliah 7..so mmg sangat susah nak nampak or jumpa die.tp kan, ari selasa petang dan jumaat pagi kitorang akan bertembung time nak pg Lab..ari jumaat tu Lab dia akan abis time saya masih kt dalam Lab..so, die akan lalu tepi Lab kitorang la..hehe..'indah sangat ciptaan Allah yang satu ni..'..

Then, pg UTM pun same jgk..cume die cos Engineering and saya cos Fizik Industri..ade jgk 2 3 kali jumpe die and still woww..dia masih dengan style lame die which I sangat likee..hehe..tapi mase ni, geng2 yg dari KMNS je la yang tau sbb mmg xnak kecoh kan..apatah lagi ade member sekelas saye kenal dia kan..haha...

But now, die dah kawen pun..bakal jadi bapak dah rasenye..=)..and die dh agak berubah sikit la gaya berbanding dengan time kat KMNS dulu..hehe..apapun, die mmg betul2 crush sy la suatu masa dulu..

Nak tau siapa die?haha..maaf ya, saya tak mampu nk reveal kat sini..dia ngn wife die friends saya kot dlm FB..hahaha...and untuk dia, semoga berbahagia..kalaulaa awak tau kan..hehe

Till then, take care ye...
Selamat Berpuasa..=)

Sunday, August 7, 2011

My Bestfriends

Morning Everybody..Happy Fasting..Salam Ramadhan..=)

First of all, sorryla, terlalu lame tak punya masa untuk coret kisah hati di sini..idea banyak, kekangan masa yang menjadi penyebab..Maaf ya..=)

Jadi, melihatkan entry terdahulu yang sy quote dari blog Miss Zulaikha Aini, first entry adalah berkenaan dengan MY BEST FRIEND..=)..jadi, mari bermula…=)

Saye sebetulnya punya ramai bestfriends..ramai…my family is my bestfriends..dari zaman skolah rendah, saya ada Syuaiba, Asyikin, Juliyanti, Zahirah,Akmal, Habibah, Khadijah, Aminah..semualaa..hehe..di sekolah menengah, saya ada Aza, Ena, Mala, Kimah, Naa, Zyll, Mije..di UTM pula, saya punya Myza, Any, Perus, Mus, Yon, Aini, Safwan, dan ramaiii lagi..di alam maya juga saya punya bestfriends..Cik Eiyla, Syahela dan ramai lagi… my Boyfriend juga merupakan my Bestfriend..rakan-rakan sekerja dulu juga merupakan my bestfriends..Kak Eryn, Kak Liza, Zura, Kinkin, Nurul..=)..tp oleh sebab itu, saya memilih untuk bercerite mengenai seorang teman saya yg saya kenal dari kecil..die lahir pada 4 Mac 1985, tua 2 hari saja dari saya..hehe..

Kami berteman sejak dari belum masuk sekolah tadika lagi..Faezah namanya..teman saya..teman yang banyak berkongsi cerita dengan saya.. sampai hari ini..=)..and our friendship still going strong..and will always be, InsyaAllah…lebih 20 tahun kami berkawan, walau jauh antara satu sama lain, saya di Kelantan dan dia di Terengganu, cuti sekolah tetap berjumpa..=)..

Saya doakan dia bertemu kebahagiaan yang dicari..saya doakan dia sentiasa gembira..Insya Allah…thanks for the friendship..i really appreciate that..