Wednesday, February 1, 2012

First in 2012..

Salam semua…
Cukup lame rasenye tak update blog kesayangan ini..cume kadang-kadang mekapkan saje.. untuk menaip entry baru adalah sangat susah..hehehe..

But today, tibe-tibe ade mood mau update lak..so layankan ajelah…
Today, dah 1Febuari 2012…dh masuk bulan kedua untuk tahun 2012..and a lot of things happen in January 2012..dimulakan dengan my operation utk CAPSO and lelangit and salur pernafasan bagaiii pada 15 January 2012..Syukur, semua selamat even almost one week jugakla minum air masak sajeee…sakit Tuhan je tau..and now,dh masuk 16th days after surgery, still luka belum sembuh betul-betul and cume kene makan makanan yg lembut plus kene pantang banyak mende…I lost 6kgs ok!

This week pulak, a lot of things berkaitan dengan few collagues at my workplace plak..macam macam hal ade, kisah kaki bodek,kisah ketidaktelusan dalam membuat keputusan, kisah tiada integriti,kisah pertukaran bahagian,pertukaran cawangan which is I sangat malas nk cerite panjang-panjang kat sini..buat menyemak my blog sahaje..senang cerite, rasa hormat saya pada mereka-mereka yang terlibat hilang hampir 50%..and sorry,if ade my words which is too harsh for your ears..i really meant what I said on that day..sy sukar untuk marah but bile saya dah marahhhh…macam makan tebuan sesarang!...

Okies, sampai sini saja untuk entry kali ni, next time update lagi ok!

Have a great day everyone...

No comments:

Post a Comment