Sunday, January 18, 2015

Semoga dia baik baik saje...

18.01.2015

Dikejutkan dengan satu berita..
Seorang kawan saya terlibat dengan kemalangan lewat malam tadi..
Die langgar orang..
Orang tu ade mental disorder, and melintas tanpa tengok kiri kanan..


Saya harap kamu baik baik saja..

Apa yang dah jadi, tetap dah terjadi..
Tak boleh pusing balik dah..


And orang yang die langgar tu sedang bertarung antara hidup dan mati..


InsyaAllah..semoga semuanya baik baik saja..

Sabar...


Thursday, January 8, 2015

My 2015..

Hye everybodi.. Rase macam sangat lamaaa tak jenguk jenguk blog ni.. entah ade entah tidak reader sini..hihi takpe, haruslah ku update juga.. My 2015, Ada sedikit move in dalam hidup.. A little changes.. With hope i'll be a better me.. Bertukar tempat keje, with a new environment.. New workplace, new tasks, new place, new house.. Everything new.. It takes time actually, to be commit with all of this changers.. And sebetulnya sangat susah utk deal dengan keadaan baru ni.. Meet new people adalah sangat difficult.. And untuk adapt dengan semua tu, ambik masa almost 2months.. Dulu-dulu keje sorang2 dalam bilik, deal with documents and journal books and invoices, receipts and purchase journal.. Now, hadap sorang-sorang ejen dengan sejuta masalah.. Macam-macam hal.. But now, after 6months here, dh jadi makin best plak..hihi Inilah kot orang kata, tak kenal maka tak cinta.. Kenal kenal dulu baru suka.. hihihi.. |Till we meet again|..